23 januar 2011 PDF Ispis E-mail
Administrator   
Sunday, 23 January 2011
 Zimska služba JKP Komunalac Tuzla radi na uklanjanju snježnih nanosa sa saobraćajnica i posipanje abrazivnog materijala, kako bi se u što kraćem roku obezbjedila prohodnost svih saobraćajnica I, II, i III prioriteta. Zabilježene su, prema izvještaju meteorološke stanice Tuzla, snježne padavine u noći sa subote na nedjelju visine cca 20cm. Obzirom da su padavine trajale cijelu noć, ekipe zimske službe u punom kapacitetu radile su i još uvijek rade na pluženju snijega sa saobraćajnica po svim prioritetima. Padavine još uvijek traju, veća pažnja se daje saobraćajnicama I prioriteta, a jedan dio mehanizacije i ljudstva je raspoređen i na saobraćajnice II i III prioriteta. Od ranih jutarnjih sati radi se na obezbjeđenju prohodnosti saobraćajnica na desnoj strani brda od naselja Miladije do Slavinovića, što iziskuje i strpljenje građana, obzirom da se ide po planu i programu. Tokom dana i noći s nedjelje na ponedjeljak, naravno ako se ne poveća intenzitet padavina i vremenske okolnosti omoguće, pokušat ćemo sanirati visinske zone, kao i prigradske mjesne zajednice. Ručnoj sanaciji trotoara i pješačkih zona, će se detaljnije pristupiti po prestanku padavina i nakon obezbjeđene prohodnosti saobraćajnica I i II prioriteta.
Zadnja Promjena ( Friday, 20 April 2012 )
 
21 januar 2011 PDF Ispis E-mail
Administrator   
Friday, 21 January 2011
 Sa početkom padavina, RJ Zimska Služba intenzivno radi na uklanjanju snijega sa saobraćajnica na području općine Tuzla, prema kategoriziranim prioritetima. Vrši se pluženje snijega i posipanje abrazivnog materijala, kao i ručno bacanje posipnog materijala po trotoarima. Dok traju padavine radi se intenzivno na I prioritetu, a sa prestankom padavina preće se na detaljnije čišćenje saobraćajnica u II i III prioritetu. Iako su padavine još uvijek u toku, prišlo se  čišćenju i posipanju  abrazivnog materijala i po saobraćajnicama II prioriteta, po planu, što zavisi od intenziteta padavina.
 
Tokom noći radjeno je na:
- sjevernoj saobraćajnici
- dijelu južne saobraćajnice (od mejdana do raskrsnice 15 maja)
- prilazi bolnicama (Gradina, Slavinovići, Psihijatrija u Solini)
- put Husino i put Deponije desetine
- put Dokanj, Breške, Gornja i Donja Obodnica, Avdibašići, Gornja Lipnica.
 
Od jutros se radi na ručnom čišćenju i posipanju abrazivnog materijala po trotoarima na sjevernoj saobraćajnici, pješački prilazi bolnici Gradina i Domu Zdravlja, Džafer Mahala ...
Zadnja Promjena ( Friday, 20 April 2012 )
 

DIMNJACARSKA SLUZBA

IZVJEŠTAJI

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2019. - 31.12.2019. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2018. - 31.12.2018. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2017. - 31.12.2017. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2016. - 31.12.2016. GODINE

PREUZMI OVDJE

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2015-31.12.2015.GODINE

PREUZMI OVDJE

SUBREC

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje iz oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.500 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području grada Tuzla i to svih 40 Mjesnih zajednica (gradskih i prigradskih). Više informacija na sljedećem linku.

...

 

 

 

 ANKETA

Da li biste razdvajali vaš otpad iz domaćinstva, ako se zato stvore uslovi?
 

Galerija slika

TRENUTNO NA SITE-U

SHOOLS WASTE LESS

POSLOVNI PARTNERI

Općina Tuzla

VREMENSKA PROGNOZA


design by Edin Dizdarević