Primarna selekcija u MZ Solani PDF Ispis E-mail
Administrator   
Thursday, 27 December 2018

 JKP "Komunalac" d.o.o. Tuzla, u okviru projekta "Selektivno prikupljanje organskog otpada na području Grada Tuzla", koji je sufinansiran od strane Fonda za zaštitu okoliša FBiH , a u saradnji sa Gradom Tuzla, odabrala je mjesnu zajednicu Solana kao partnera u realizaciji projektnih aktivnosti. Ovim aktivnostima će se izvršiti podijela kanti za odvajanje ambalažnog otpada (žuta kanta)  i organskog otpada (zelena kanta). Žuta kanta u kojoj će se prikupljati ambalažni otpad će se prazniti posebnim vozilom u dogovorenom periodu zavisno o potrebi. Zelena kanta u kojoj će se prikupljati organski otpad će se prazniti prema planu redovnog odvoza otpada. Zbog ograničene količine kanti i lakšeg pristupa vozila, kante će biti podijeljene korisnicima koji se nalaze neposredno pored glavnog puta, odnosno korisnicima koji plaćaju usluge odvoza otpada. Kante će se koristiti za potrebe projekta u period trajanja projekta te se građani obavezuju da će preuzete kante održavati i čuvati, te da je na osnovu odobrenja JKP "Komunalac" d.o.o. Tuzla i Fonda za zaštitu okoliša FBiH , nakon isteka perioda trajanja projekta nastaviti koristiti u svrhu promicanja ideja projekta.

+/-
Komentiraj
Ime:
Email:
 
Naslov:
 
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
+/- Komentari
Dodaj Novi Traži

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Thursday, 27 December 2018 )
 
« Prethodna   Sljedeća »

IZVJEŠTAJI

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2017. - 31.12.2017. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2016. - 31.12.2016. GODINE

PREUZMI OVDJE

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2015-31.12.2015.GODINE

PREUZMI OVDJE

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje iz oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.500 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području grada Tuzla i to svih 40 Mjesnih zajednica (gradskih i prigradskih). Više informacija na sljedećem linku.

...

 

 

 

 ANKETA

Da li biste razdvajali vaš otpad iz domaćinstva, ako se zato stvore uslovi?
 

Galerija slika

TRENUTNO NA SITE-U

SHOOLS WASTE LESS

VIDEO PREZENTACIJE

POSLOVNI PARTNERI

Općina Tuzla

VREMENSKA PROGNOZA


design by Edin Dizdarević