Poziv za reklamiranje PDF Ispis E-mail
Administrator   
Monday, 06 December 2010

 Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje u oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.000 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području općine Tuzla i to kako gradskih, tako i prigradskih mjesnih zajednica. Godišnje se štampa i podijeli oko 456.000 računa. Reklama bi bila u vidu štampanja Vašeg logotip/reklame na poleđini naših računa. 

 

Mislimo da je i u Vašem interesu da 38.000 domaćinstava konstantno tokom cijele godine uz naš račun, na poleđini istog imaju priliku da vide i reklamu Vaše firme, printanu u boji.

Veličina tj. dimenzija naših računa je 20cmx10cm, tako da cijena reklamiranja zavisi od površine/prostora koju Vi kao klijent želite zakupiti. Ugovor o reklamiranju bi se sklapao na nivou godine dana.

Važno je napomenuti da uz ovaj vid reklame osiguravamo i besplatnu reklamu na našem web portalu, tako što ćemo postaviti logo Vaše firme i link na vašu web stranicu ili kontakt e-mail adresu.

U prilogu možete pogledati izgled našeg računa, i eventualni raspored reklama na pozadini istog.


Iskoristite naše račune za Vaše reklamiranje!

Kontakt

+/-
Komentiraj
Ime:
Email:
 
Naslov:
 
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
+/- Komentari
Dodaj Novi Traži

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Tuesday, 15 April 2014 )
 
« Prethodna   Sljedeća »

IZVJEŠTAJI

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2016. - 31.12.2016. GODINE

PREUZMI OVDJE

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2015-31.12.2015.GODINE

PREUZMI OVDJE

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje iz oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.500 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području grada Tuzla i to svih 40 Mjesnih zajednica (gradskih i prigradskih). Više informacija na sljedećem linku.

...

 

 

 

 ANKETA

Da li biste razdvajali vaš otpad iz domaćinstva, ako se zato stvore uslovi?
 

Galerija slika

TRENUTNO NA SITE-U

Gostiju online: 1

SHOOLS WASTE LESS

VIDEO PREZENTACIJE

POSLOVNI PARTNERI

Općina Tuzla

VREMENSKA PROGNOZA


design by Edin Dizdarević