23 januar 2011 PDF Ispis E-mail
Administrator   
Sunday, 23 January 2011
 Zimska služba JKP Komunalac Tuzla radi na uklanjanju snježnih nanosa sa saobraćajnica i posipanje abrazivnog materijala, kako bi se u što kraćem roku obezbjedila prohodnost svih saobraćajnica I, II, i III prioriteta. Zabilježene su, prema izvještaju meteorološke stanice Tuzla, snježne padavine u noći sa subote na nedjelju visine cca 20cm. Obzirom da su padavine trajale cijelu noć, ekipe zimske službe u punom kapacitetu radile su i još uvijek rade na pluženju snijega sa saobraćajnica po svim prioritetima. Padavine još uvijek traju, veća pažnja se daje saobraćajnicama I prioriteta, a jedan dio mehanizacije i ljudstva je raspoređen i na saobraćajnice II i III prioriteta. Od ranih jutarnjih sati radi se na obezbjeđenju prohodnosti saobraćajnica na desnoj strani brda od naselja Miladije do Slavinovića, što iziskuje i strpljenje građana, obzirom da se ide po planu i programu. Tokom dana i noći s nedjelje na ponedjeljak, naravno ako se ne poveća intenzitet padavina i vremenske okolnosti omoguće, pokušat ćemo sanirati visinske zone, kao i prigradske mjesne zajednice. Ručnoj sanaciji trotoara i pješačkih zona, će se detaljnije pristupiti po prestanku padavina i nakon obezbjeđene prohodnosti saobraćajnica I i II prioriteta.
+/-
Komentiraj
Ime:
Email:
 
Naslov:
 
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
+/- Komentari
Dodaj Novi Traži

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Friday, 20 April 2012 )
 
« Prethodna   Sljedeća »

DIMNJACARSKA SLUZBA

IZVJEŠTAJI

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2018. - 31.12.2018. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2017. - 31.12.2017. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2016. - 31.12.2016. GODINE

PREUZMI OVDJE

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2015-31.12.2015.GODINE

PREUZMI OVDJE

SUBREC

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje iz oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.500 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području grada Tuzla i to svih 40 Mjesnih zajednica (gradskih i prigradskih). Više informacija na sljedećem linku.

...

 

 

 

 ANKETA

Da li biste razdvajali vaš otpad iz domaćinstva, ako se zato stvore uslovi?
 

Galerija slika

TRENUTNO NA SITE-U

Gostiju online: 5

SHOOLS WASTE LESS

VIDEO PREZENTACIJE

POSLOVNI PARTNERI

Općina Tuzla

VREMENSKA PROGNOZA


design by Edin Dizdarević