Kontakt forma
Thursday, 25 February 2010

 Pozdrav svim našim klijentima, uz nadu da ćemo ovim putem obezbjediti bolju saradnju i lakšu komunikaciju, a sve u cilju poboljšanja naših usluga. Na sljedećem linku možete popuniti upitnik i uspješno ostvariti kontakt sa svim našim službama, a pri tome izbjeći troškove telefona, uz obećanje da ćete na sve vaše upite dobiti blagovremeni odgovor. Naravno, putem ovog formulara, možete slati i Vaše sugestije, pohvale i svakako kritike koje ćemo analizirati, i pokušati popraviti. Kontakt formu možete popuniti ovdje.

 
Posjeta Deponiji Desetine
Friday, 22 October 2010

 22 oktobra 2010, polaznici eko sekcije Hemijske srednje skole u Tuzli su posjetili Deponiju Desetine, gdje su uz podrsku uposlenika Deponije provedeni kroz kompletan proces proizvodnje u fabrici za selekciju komunalnog otpada. Nakon priblizavanja problematike i prednosti odvajanja pojedinih frakcija iz komunalnog otpada kad se tice cuvanja okolisa, obecana je obostrana saradnja za mogucnost selekcije otpada na izvoristu, u krugu pomenute skole, gdje ce se pokusati odvajati otpadni papir, kao i pet ambalaza i drugi plasticni otpad. Uz nadu da ce saradnja uroditi plodom, pozivamo i ostale skole da se pridruze akciji 'Čuvajmo okolinu ... Reciklirajmo zajedno' U nastavku pogledajte fotogaleriju ovdje.

Opširnije...
 
Deponija Desetine
Tuesday, 28 September 2010

Projekat upravljanja čvrstim otpadom Tuzla, na lokalitetu deponije Desetine uspješno okončan.

Opširnije...
 
Radovi na deponiji Desetine
Friday, 11 June 2010
 Intenzivni radovi na projektu sanacije deponije Desetine su u toku. Po zavrsetku radova na zgradi i montazi postrojenja za selekciju komunalnog otpada, prislo se uredjenju prilaznih puteva, rekonstrukciji upravne zgrade, kao i projektom predvidjenih radova kad se tice hidro i elektro instalacija. Istina lose vrijeme je usporilo i otezalo dinamiku radova, ali prema novim slikama u nasoj fotogaleriji (ovdje) moze se vidjeti da krug deoponije vec dobija novo ruho...
 
Projekat Desetine
Tuesday, 02 March 2010

 Na sanitarnoj deponiji 'Desetine' u toku je projekat izgradnje postrojenja za selekciju otpada, čija krajnja upotreba bi zadovoljila evropske standarde o zbrinjavanju komunalnog otpada. Korištenje ovog postrojenja će svakako smanjiti količinu otpada koji bi u protivnom završavao na deponiji, a samim tim i će produžiti vijek trajanja iste. Naravno plasman iskoristljivog otpada (plastika, papir, pet, drvo, itd) za potrebe reciklaže bi imao i dodatni financijski efekat, a neprocjenjiv efekat kad je u pitanju zaštita okoliša. U sljedećoj fotogaleriji možete vidjeti hronološki prikaz izgradnje objekta i instalacije samog postrojenje. Fotogalerija ovdje.

 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 145 - 149 od 149

DIMNJACARSKA SLUZBA

IZVJEŠTAJI

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2018. - 31.12.2018. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2017. - 31.12.2017. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2016. - 31.12.2016. GODINE

PREUZMI OVDJE

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2015-31.12.2015.GODINE

PREUZMI OVDJE

SUBREC

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje iz oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.500 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području grada Tuzla i to svih 40 Mjesnih zajednica (gradskih i prigradskih). Više informacija na sljedećem linku.

...

 

 

 

 ANKETA

Da li biste razdvajali vaš otpad iz domaćinstva, ako se zato stvore uslovi?
 

Galerija slika

TRENUTNO NA SITE-U

Gostiju online: 2

SHOOLS WASTE LESS

VIDEO PREZENTACIJE

POSLOVNI PARTNERI

Općina Tuzla

VREMENSKA PROGNOZA


design by Edin Dizdarević