3. januar 2016
Sunday, 03 January 2016

Tokom noći i dana (2-3.januar.2016) zabilježen je jak intenzitet sniježnih padavina na području grada Tuzla.    Dežurna zimska služba JKP Komunalac Tuzla sa početkom padavina intenzivno radi na uklanjanju snijega sa saobraćajnica prema planu i programu rada zimske službe.

Jak intenzitet padavina zadržavao je mehanizaciju na obezbjeđivanju prohodnosti saobraćajnica prvog prioriteta (prioriteti), a uz očekivano smanjenje intenziteta padavina tokom dana (nedjelja) pokušati će se obezbjediti prohodnosti i na ostalim prioritetima.

Sva raspoloživa mehanizacija i ljudstvo su na terenu. Pored saobraćajnica radi se i na mašinskom uklanjanju snijega sa trotoara i pješačkih zona (malim traktorima), a ručno se radi i na uklanjanju snijega sa stepeništa i mostova. Radne mašine su raspoređene po prioritetima, sjeverna magistrala, dio južne magistrale koji održava JKP Komunalac Tuzla, pristupni putevi bolnicama, a veliki traktori su raspoređeni po visinskim zonama u gradu.

Sa očekivanim smanjenjem intenziteta padavina, tokom dana i naredne noći, uz obezbjeđenu prohodnost na prvom prioritetu, radit će se intenzivnije na ukalnjanju snijega sa saobraćajnica II i III prioriteta.

Dežurna služba zimske službe je 24 sata na terenu, i u narednim danima će se intenzivno raditi do potpune prohodnosti saobraćajnica i pješačkih zona na području grada Tuzla.

 
Video prezentacija Komunalca
Thursday, 02 April 2015
 
Video prezentacija čiščenja vodotoka
Thursday, 02 April 2015
 
Radne jedinice Komunalca
Thursday, 02 April 2015

ODVOZ KOMUNALNOG OTPADA

HIGIJENA GRADA I ZIMSKA SLUŽBA


PARKOVI I ZELENE POVRŠINE

UPRAVLJANJE ČVRSTIM OTPADOM

 
Promo brošura
Wednesday, 01 April 2015
 
INFO CENTAR TUZLA
Wednesday, 01 April 2015

  Pozivamo korisnike naših usluga da posjete info pult JKP "Komunalac" d.o.o. Tuzla u INFO CENTRU TUZLA, koji se nalazi u Turalibegovoj ulici, u centru grada kod Kapije.

Svaki radni dan od 08:00-16:00 sati, na našem info pultu možete:

- Potpisati Ugovor za uslugu odvoza komunalnog otpada
- Provjeriti stanje vaše analitičke kartice za uslugu odvoza komunalnog otpada
- Prijaviti  ili odjaviti korisnika usluga
- Dobiti informacije o radu preduzeća
- Uputiti vaše primjedbe i sugestije na rad našeg preduzeća

 
Zimska služba 10.feb.2015
Tuesday, 10 February 2015

 Tokom noći (9-10.feb.2015) uz povećani intenzitet padavina, dežurna zimska služba JKP Komunalac Tuzla intenzivno radi na uklanjanju snijega sa saobraćajnica prema planu i programu rada zimske službe. Usljed jakog intenziteta padavina, tokom noći se radilo na obezbjeđivanju prohodnosti na saobraćajnicama prvog prioriteta (prioriteti), a uz očekivano smanjenje intenziteta padavina tokom dana nastavit će se na obezbjeđivanju prohodnosti i na ostalim prioritetima. Veća temperatura tokom dana omogućit će bolje djelovanje soli iz posipnog materijala, tako da očekujemo obezbjeđenu prohodnost na saobraćajnicama prvog prioriteta, i prema mogućnosti obezbjediti prohodnost na II i III prioritetu. Tokom dana i naredne noći će se nastaviti sa angažmanom svih voznih jedinica zimske službe, kao i radnika na ručnom posipanju šetališta i mostova. Tokom noći, kada smanjena frekvencija saobraćaja omogući, raditi će se na raščiščavanju glavnih raskrsnica i transverzala koje vežu južnu i sjevernu magistralu.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 73 - 84 od 160

DIMNJACARSKA SLUZBA

IZVJEŠTAJI

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2019. - 31.12.2019. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2018. - 31.12.2018. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2017. - 31.12.2017. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2016. - 31.12.2016. GODINE

PREUZMI OVDJE

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2015-31.12.2015.GODINE

PREUZMI OVDJE

SUBREC

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje iz oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.500 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području grada Tuzla i to svih 40 Mjesnih zajednica (gradskih i prigradskih). Više informacija na sljedećem linku.

...

 

 

 

 ANKETA

Da li biste razdvajali vaš otpad iz domaćinstva, ako se zato stvore uslovi?
 

Galerija slika

TRENUTNO NA SITE-U

SHOOLS WASTE LESS

VIDEO PREZENTACIJE

POSLOVNI PARTNERI

Općina Tuzla

VREMENSKA PROGNOZA


design by Edin Dizdarević