28 april 2012 / Krupni otpad
Monday, 30 April 2012

 
21 april 2012 - Krupni otpad
Monday, 23 April 2012
 Na dan 21 april 2012 godine, uspješno završena akcija prikupljanja i odvoza krupnog i kabastog otpada za MZ Novi grad I i II, kao i MZ Stari Grad i MZ Centar. Bilježimo prilično dobar odziv građana, što se može vidjeti i u našoj fotogaleriji ovdje.
 
Čiščenja Ilinčice - 16 april 2012
Tuesday, 17 April 2012

 Prema nalogu Službe za komunalne poslove općine Tuzla, radnici Higijene grada JKP Komunalac, uz pomoć prateće mehanizacije radili  na uklanjanju divljih deponija na brdu Ilinčica. Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

 

 

 
Izmjena dotrajalih kontejnera
Thursday, 29 March 2012

 Tokom sedmice izvršena je izmjena dotrajalih posuda za komunalni otpad na nekim lokacijama u gradu, kao što su postolja kod elektrotehničkog fakulteta, kod pozorišta, te naselje Zlokovac i Paša Bunar. Fotogaleriju možete pogledati ovdje

 
Proljetno čiščenje zelenih površina
Friday, 16 March 2012
 Sa topljenjem snijega sa zelenih površina stvorili su se uslovi da radnici RJ Parkovi intenzivno rade na proljetnjem grabljenju i uklanjanju lišća i ostalog otpada sa zelenih površina i parkova u gradu. Danas je određeni broj radnika radio na lokaciji ulice Armije BiH, što smo zabilježili našom kamerom. Fotogaleriju možete pogledati ovdje.
 
 
 
 
16 mart 2012
Friday, 16 March 2012

 Sa današnjim danom, radnici Zimske službe završavaju sa pripremom saobraćajnica za mašinsko pranje autocisternama, koje počinje u nedjelju u nočnim satima, prema planu i programu rada Higijene grada. Ogromne količine posipnog materijala i drugih nečistoća sa saobraćajnica je uklonjeno ručno i mašinski, koje su u programu zimskog održavanja JKP Komunalac Tuzla.

Dio južne magistrale od starog Siporexa do SKPC Mejdan i saobraćajnica od raskrsnice 15. maja do Doknja nisu u programu zimskog održavanja JKP Komunalac Tuzla, tako da mašinsko pranje istih zavisi od prethodne pripreme (uklanjanje pospipnog materijala) od strane firmi koje su radile na održavanju istih tokom zimske službe. Čim se stvore uslovi, i sporne saobraćajnice budu očiščene od strane tih firmi, iste će ući u redovan program održavanja JKP Komunalac Tuzla, što podrazumjeva mašinsko pranje autocisternama i usisavanje prašine autočistilicama.

 
27 februar 2012
Monday, 27 February 2012

 Sa prestankom padavina i uklanjanjem snijega sa saobraćajnica, stvorili su se uslovi za uklanjanjem ostataka posipnog materijala od rada zimske službe. Sa subotom (25.02.2012) radnici Higijene grada su otpočeli radove na ručnom uklanjanju posipnog materijala sa saobraćajnica, a sa današnjim danom počelo se sa radom i na mašinskom čiščenju rigola. Iako je rad zimske službe predviđen do 15 marta, trenutni vremenski uslovi su omogućili rad na uklanjanju posipnog materijala, kako bi se do početka rada higijene grada (15 mart 2012) stvorili uslovi za mašinsko pranje saobraćajnica. Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 73 - 84 od 115

IZVJEŠTAJI

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2016. - 31.12.2016. GODINE

PREUZMI OVDJE

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2015-31.12.2015.GODINE

PREUZMI OVDJE

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje iz oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.500 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području grada Tuzla i to svih 40 Mjesnih zajednica (gradskih i prigradskih). Više informacija na sljedećem linku.

...

 

 

 

 ANKETA

Da li biste razdvajali vaš otpad iz domaćinstva, ako se zato stvore uslovi?
 

Galerija slika

TRENUTNO NA SITE-U

SHOOLS WASTE LESS

VIDEO PREZENTACIJE

POSLOVNI PARTNERI

Općina Tuzla

VREMENSKA PROGNOZA


design by Edin Dizdarević