Održavanje zelenih površina
Thursday, 26 July 2012

Radnici i mehanizacija RJ Parkovi, uz pojačan broj izvršilaca proteklih mjeseci intenzivno rade na održavanju javnih zelenih površina na području općine Tuzla, što podrazumjeva košnju uređenih parkovskih površina i javnih zelenih površina, prema utvrđenom programu rada...

Opširnije...
 
Trg Slobode - Klupe
Wednesday, 25 July 2012
 Radnici Komunalca, po nalogu Službe za komunalne poslove i rad mjesnih zajednica općine Tuzla, u narednom periodu će vršiti izmjenu dotrajalih i devastiranih drvenih segmenata na klupama na Trgu Slobode. U prilogu možete pogledati početak radova u fotogaleriji.
 
Konjic 2012
Monday, 23 July 2012
 Tokom vikenda (21 i 22 juli) po nalogu CZ Tuzla, JKP Komunalac Tuzla je svojim učeščem dao značajan doprinos u akciji gašenja požara na lokalitetu općine Konjic. Podrška se bazirala u pomoći dostave vode autocisternom sa zato predviđenih punktova do vatrom ugroženih područja, za potrebe angažovanih vatrogasnih jedinica na terenu.
 
Klupe kod TC Sjenjak
Saturday, 14 July 2012
 Zanovljene klupe kod TC Sjenjak, oko velike fontane. Izvršena montaža novih drvenih segmenata na 8 klupa. Fotogaleriju možete pogledati ovdje.
 
RADNICI KOMUNALCA NASTAVLJAJU SA SVOJIM AKTIVNOSTIMA
Wednesday, 04 July 2012

 Proteklih dana bilježimo jako visoke dnevne temperature, što u značajnoj mjeri otežava rad radnika JKP Komunalac na terenu. Pored otežanih uslova rada  prouzrokovanih tropskim vručinama, radnici koji rade na odvozu komunalnog otpada, košenju i uređenju zelenih površina i parkova, te higijeni grada, nadljudskim naporima pokušavaju odraditi planirane aktivnosti, a u skladu sa mjerama zaštite pri radu na visokim vanjskim temperaturama.

Ovim putem apelujemo i na građane, da u ovim vrelim danima, iskažu više razumijevanja prema radnicima i aktivnostima JKP „Komunalac“ čiji je rad u određenim radnim jedinicama pomjeren u rane jutarnje i kasne poslijepodnevne sate. Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

 
OKONČANA AKCIJA PROLJETNOG PRIKUPLJANJA I ODVOZA KRUPNOG I KABASTOG OTPADA IZ DOMAĆINSTAVA
Monday, 25 June 2012

 JKP „Komunalac“ Tuzla je u mjesecu aprilu, maju i junu uspješno realizovao akciju proljetnog prikupljanja i odvoza krupnog i kabastog otpada iz domaćinstava. Akcija je sprovedena na području cijele općine Tuzla uz saglasnost i pomoć članova savjeta iz 40 mjesnih zajednica.

Opširnije...
 
Krupni i kabasti otpad
Tuesday, 15 May 2012

 AKCIJA PROLJETNOG PRIKUPLJANJA I ODVOZA KRUPNOG I KABASTOG OTPADA IZ DOMAĆINSTAVA

Prema Programu odvoza i deponovanja komunalnog otpada na području Općine Tuzla, JKP “Komunalac” Tuzla će u aprilu i maju mjesecu 2012. godine sprovesti Akciju proljetnog odvoza krupnog i kabastog otpada. Planirane aktivnosti će ...

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 97 - 108 od 146

IZVJEŠTAJI

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2018. - 31.12.2018. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2017. - 31.12.2017. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2016. - 31.12.2016. GODINE

PREUZMI OVDJE

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2015-31.12.2015.GODINE

PREUZMI OVDJE

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje iz oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.500 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području grada Tuzla i to svih 40 Mjesnih zajednica (gradskih i prigradskih). Više informacija na sljedećem linku.

...

 

 

 

 ANKETA

Da li biste razdvajali vaš otpad iz domaćinstva, ako se zato stvore uslovi?
 

Galerija slika

TRENUTNO NA SITE-U

Gostiju online: 3

SHOOLS WASTE LESS

VIDEO PREZENTACIJE

POSLOVNI PARTNERI

Općina Tuzla

VREMENSKA PROGNOZA


design by Edin Dizdarević