OBAVJEŠTENJE O JAVNOJ NABAVCI
Thursday, 25 April 2013

BROJ  938-1-1-1-9/13

Službeni glasnik br.30 od 22.04.2013. godine, stranica 140

Svi zainteresovani ponuđači na dole objavljenim linkovima mogu preuzeti tehničke karakteristike vozila i prateće opreme koja je predmet ove javne nabavke.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

SKICE METALNIH KAVEZA  

 
Schools Waste Less in progress
Wednesday, 24 April 2013

 Uspostavljanje sistema primarne selekcije otpada u školama u Užicu i Tuzli je u toku. Ovih dana organizovane su posjete osnovnim i srednjim školama u Tuzli.

 

 

Neke od aktivnosti:

- SELEKCIJA OTPADA U OŠ MEJDAN

- NAJAVA SELEKCIJE OTPADA U OŠ PAZAR

- NAJAVA SELEKCIJE OTPADA U GIMNAZIJI "ISMET MUJEZINOVIĆ"

- JAVNA TRIBINA U BEHRAM-BEGOVOJ MEDRESI U TUZLI

- NAJAVA UVOĐENJA SELEKCIJE OTPADA U OŠ "MILADIJE"

- DANI OTVORENIH VRATA U KATOLIČKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI SVETI FRANJO I OPĆA GIMNAZIJA

Za više informacija i fotografija pozivamo se da pratite naše aktivnosti na realizaciji projekta "Schools Waste Less" na našem portalu: swl.komunalac.com.ba

 
Krupni otpad - proljeće 2013
Monday, 01 April 2013

Na osnovu člana 123. Odluke o komunalnom redu Općine Tuzla (Službeni glasnik Općine Tuzla 4/10-drugi dio), JKP „Komunalac“ Tuzla će prema Programu odvoza i deponovanja komunalnog otpada na području Općine Tuzla za 2013. godinu u aprilu mjesecu 2013. godine sprovesti Akciju proljetnog odvoza krupnog i kabastog otpada. Proljetna akcija organizovanog odvoza krupnog i kabastog otpada, predviđena je u vrijeme redovnog odvoza komunalnog otpada, u sedmici od 15. aprila - 22. aprila 2013. godine u vremenu od 8 do 14 sati. Otpad će se.....

Opširnije...
 
JKP KOMUNALAC TUZLA
Monday, 01 April 2013
 
Forum za traženje partnera
Monday, 01 April 2013

 U sklopu priprema za 3. poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru IPA Prekograničnog programa Srbija – BiH, Direkcija za evropske integracije BiH, Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije  i Zajednički tehnički sekretarijat Programa, uz podršku Delegacija Evropske Unije u Srbiji i BiH, organizovali su Forum za traženje partnera. Ostatak vijesti možete pročitati ovdje.

 
Priprema saobraćajnica za pranje
Wednesday, 20 March 2013
 Radnici Higijene grada JKP Komunalac Tuzla intenzivno rade na uklanjanju posipnog materijala sa saobraćajnica koje su tokom zimske službe bile u nadležnosti naše Zimske službe. Proteklih dana radila se sjeverna saobraćajnica i transverzale,  a tokom naredne sedmice će se preći na dio južne magistrale, koja je u nadležnosti zimskog održavanja JKP Komunalac Tuzla. Važno je napomenuti da dio južne magistrale od Siporexa do Mejdana, kao i saobraćajnice od raskrsnice 15 maja prema Doknju i prema Slavinovićima nisu u programu zimskog održavanja našeg preduzeća, tako da je obaveza firmi koje održavaju te saobraćajnice tokom zime da sa istih uklone posipni materijal kako bi se stvorila mogućnost za mašinsko metenje i pranje saobračajnica od strane naše nadležne službe.
Opširnije...
 
Schools Waste Less
Thursday, 21 February 2013

 

Na osnovu poziva Delegacije Evropske unije Republike Srbije i Delegacije Evropske unije Bosne i Hercegovine, projekat pod nazivom „Uspostavljanje sistema primarne selekcije otpada u školama u Užicu i Tuzli“ „Schools waste less [1]“ zadovoljio je sve potrebne kriterije te prošao na drugom javnom pozivu za prikupljanje projektnih prijedloga kao dio Prekograničnog programa Srbija-Bosna i Hercegovina, finansiran od strane Instrumenata za predpristupnu pomoć [2] (IPA). Projektni prijedlog dva javno-komunalna preduzeća „Duboko“ iz Užica (Srbija) i „Komunalac“ Tuzla prijavljen je u okviru prioritetne oblasti unapređenja produktivnosti i konkurentnosti ekonomskih, ruralnih i ekoloških resursa u prekograničnom području....

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 97 - 108 od 160

DIMNJACARSKA SLUZBA

IZVJEŠTAJI

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2019. - 31.12.2019. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2018. - 31.12.2018. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2017. - 31.12.2017. GODINE

 

 PREUZMI OVDJE

 

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2016. - 31.12.2016. GODINE

PREUZMI OVDJE

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ

O POSLOVANJU PREDUZEĆA

ZA PERIOD

01.01.2015-31.12.2015.GODINE

PREUZMI OVDJE

SUBREC

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv svim vlasnicima firmi za ostvarivanje poslovne saradnje iz oblasti marketinga. JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla svakog mjeseca štampa i podijeli oko 38.500 računa za korisnike naših usluga odvoza smeća iz kategorije domaćinstava koji žive na području grada Tuzla i to svih 40 Mjesnih zajednica (gradskih i prigradskih). Više informacija na sljedećem linku.

...

 

 

 

 ANKETA

Da li biste razdvajali vaš otpad iz domaćinstva, ako se zato stvore uslovi?
 

Galerija slika

TRENUTNO NA SITE-U

SHOOLS WASTE LESS

VIDEO PREZENTACIJE

POSLOVNI PARTNERI

Općina Tuzla

VREMENSKA PROGNOZA


design by Edin Dizdarević